lördag 5 februari 2011

Kaviar- och dillfylld rödspätta

Receptet är hämtat från http://morkomat.blogspot.com/

Jag har använt stenbitsrom och citronpeppar och vanlig kokt potatis.

4 pers

ca 700 gram rödspättafilé
2 msk kaviar (vanlig kaviar eller stenbitsrom)
1 msk pressad citron
hackad dill
peppar
3 dl grädde
1 dl mjölk
1 fiskbuljongtärning
1/2 dl vitt vin
Koka upp grädde, mjölk, vinet och fiskbuljongen.
Lägg kaviar och dill på filéerna och rulla ihop. Lägg dessa i en passande form som smörjats med lite matlagningsolja. Stänk över den pressade citronen och strö över nymald svartpeppar. Häll över den uppkokta "såsen" och grädda i ugnen ca 20 minuter i 175 grader. Servera med kokt potatis och broccoli eller sparris.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar